7.05.2013

BLOGGER ARANIYOR!


Kadromuza katılacak yeni blogger arıyorum.
blogda nasıl yazı yazılır,etiketleme nasıl yapılır,resim nasıl eklenir bunları bilmesi gerekiyor.
ayrıca aktif olması,stardolldaki tüm yenilikleri zamanında aktarması şart.
bu kriterlere uyanlar buraya kullanıcı adlarını,yaşlarını ve bloğumuz için neler yapabileceklerini yazsınlar.
bloğumuzda görevini iyi bir şekilde yerine getireni facebook sayfamıza yönetici olarak da alabilirim bunu zaman gösterecek.
HERKESE BOL ŞANS ;)
ceren.gk

65 yorum:

  1. Ben Yaren.Kullanıcı adım pinksea22
    11 yaşındayım.Stardoll'u oyun açıldığından beri oynuyorum.Stardoll oynamayı ve sizin sayfanızı,bloğunuzu çok seviyorum.Bloğunuz'da yarışmalar yaparım.Bedavalar paylaşırım.Resimler ile falan blog takipçilerini eğlendiririm.Starcoins ile güzel kombinler paylaşırım vs. Alınmayı çok istiyorum,teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Bir tek etiketlemeyi bilmiyorum o konuda yardım edebilen varsa cok sevinirim.Onun dısında her şeyi yapıyoruum.

    YanıtlaSil
  3. 18 yaşındayım , kullanıcı adım sirinkizyuksel. Kendi blogum vardı. Photoshopta kendimi iyi görüyorum. 4 tane photoshop programı biliyorum. Adobe Photoshop , Photoscape , photofilte ve animated gif adında. Okuldada bilgisayar yani web tasarım bölümünde okuduğum için bu konularda bilgiliyim.Blogda çok şey paylaşacağıma emin olabilirsiniz. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. Merhaba..Ben Elif.Bir tane blog değilde sitem var hikayelerimi falan paylaşıyorum.Fakat siteyi ben açmadığım için sadece hikayeleri gönderebiliyorum ben koymuyorum anlayacağınız.Herneyse kısacası pek bilmiyorum etiketleme falan.Ama söylemek isterim ben Kova burcuyum yani özümde bilim var iki dakikada çözerim.Yazı yazmayı çok seviyorum Love's Pen adında bir hikayem var hatta :)Stardoll'a çoğunlukla 2 saat giriyorum ama bazen abartıp 5 saat oynayabiliyorum.2009 dan beri stardoll üyesiyim fakat hesabım çalındı şuan 22 levelim.11 yaşındayım yaşıma bakmayın benden 10 yaş büyüklere taş çıkarırım.MaviBoncuk_ kullanıcı adımdır.

    YanıtlaSil
  5. Merhaba Ceren ablacığım.Kullanıcı adım sshannah02.STARDOLL STYLE sürekli takip ediyorum ve çok seviyorum.Hergün Stardoll'a hergün giriyorum.Araştırmayı çok seviyorum.Bedavalar,tasarımla,photoshop,kombin ve makyaj örnekleri,yenilikler,stardoll ve gerçekleri gibi şeyleri yazmak istiyorum.SİZİNLE ÇALIŞMAYI ÇOK İSTİYORUM.

    YanıtlaSil
  6. Öncelikle Günaydın Yonca ablacığım :) Beni çoğu kişi tanır,sen tanıyormusun bilmiyorum.Gerçek adım Beste.Nickim BestemBeste.Yaşım 11.STYLE Top Fans'ında yer alıyorum.Her gün sık sık oyunda oluyorum.Yenilikleri görmek için Yarışmalar&Olaylar kısmını her gün inceliyorum.Yeni gelen bebeklere ilgim baya çok :)
    Daha sayamayacağım yapabileceklerim vardır.Umarım seçilirim <3

    BY BESTEMBESTE

    YanıtlaSil
  7. Herkese merhaba, Yonca ablacığım ben stardoll'dan Mariposa123punk. Blogunuzu severek takip ediyorum ve yeniliklerden en kısa zaman içerisinde haber alıyorum. Aynı zamanda Butik Stardoll blogunda, kombin önerileri yazıyorum. SC-SD her türden. Bir çok magazin ve şöhret arşivine sahibim. Royalty ve küçük bir üne sahibim.
    Sevgilerle...

    YanıtlaSil
  8. Merhaba yonca ablacağım ben yaren nickim byselimpars3014 stylover grubumuzda aktifim günde 3-4 saat+ buradayım 14 yasındayım blog hakkında bilgim var umarım secilirim yenilikler ve stardoll hakkında bilgim çok fazladır arkadaslarımla iyi gecinirim umarım alınırım style yi takip ediyorum ve style ailesi olarak sizlere cok tesekkür ediyorum ♥

    YanıtlaSil
  9. Selam benim adım Buse 15 yaşındayım 16 girmeme 1 ay kaldı kullanıcı adım lady-jelia1 fakat benim bu hesapdan önce bir hesabım vardı ama çalındı hack yaptılar çok çirkin olduğum için onu bıraktım ve 3 seneden beri oynuyorum ve stardolda neler olmuş ne tür bedavalr hepsinden paylaşırım şuan ben eğerblog girsem aklıma gelemecek şeyler yaparım şuan heycanımdan neler yapacağımı yazarım günde 3-5 girerim ben style da takip ediyorum ve siteyi büyük bir zevkle katılıyorum stardoll style da bizler için o kadar saç kıyafet jewerly inteonir sunduğu için çok çok teşekkür ediyorum ♥♥♥

    YanıtlaSil
  10. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  11. Benim adım Gamze kullanıcı adım sellygomy :) 11yaşındayım face sayfanızdada aktifim burdada olabilirim bedavalar,yarışmalar,stardoll hataları,stil ve makyaj önerileri paylaşabilirim.makyajda iyi olduğumu düşünüyorum iyi olmak isteyenlerede makyaj aşamalarını göstererek yardımjı olabilirim. ayrıca bu yazın trendleri hakkında bilgide verebilirim.blogda resim eklemeyi,etiketleme yapmayıve yazı yazmayıda biliyorum. :) umarım seçilirim teşekkürler...

    YanıtlaSil
  12. Merhaba ben selen.Kullanıcı adım selen_petek6 . 14 yaşındayım ve stardoll da aktif bir kullanıcıyım.Kendi blogum var.Marka Stardoll.Orda benim yenilikleri hemen aktardığımı görebilirsiniz.Ayrıca daha önce başka bir blogda yazardım ama dersler yüzünden bıraktım ama artık sınavlar olmadığı için girebilirim.Ben genel yazar olmak isterim.

    YanıtlaSil
  13. Merhaba Yonca Abla!
    Benim adım Gaye.13 yaşındayım.Şuan top fansta ilk 10 arasında yer alıyorum.Yani aktif bir üyeyim.Bilgisaya genellikle sabahları ve akşamları girerim.Stardoll'da kullanıcı adım asyasude12.Stardoll'daki tarzımın iyi olduğunu düşünüyorum.Ancak yaz tatilinde ve sömestr tatilinde süperstar olabiliyorum.Blogger'lık deneyimim de var.Lavender_ron'un STREET STYLE adlı bloğunda yazarlık yapıyorum.Umarım STARDOLL STYLE'de de blogger olabilirim.Bunu çok gerçekten çok istiyorum. :)

    YanıtlaSil
  14. Merhaba ben Elif . Yaşım 12 (13 olacak) .Stardoll'u 3 senedir oynuyorum . Bir kaç blogda ve kendi açtığım blogda bloggerlik yaptım .
    Bir çok paylaşım yaparım. Günde en az2-3 tane .:)Günde en 1 saat bilgisayardayım en fazla 3 (aralıklarla). Iıı fazla usta olmasamda photoshop yapıyorum . Bu arada sd adım black_angel_159 . Teşekkürler .:)

    YanıtlaSil
  15. Aslında uzun bir süredir düşünüyordum, Stardoll Style şuana kadar en büyük Stardoll sayfalarından biri. Yarışmalarıyla, takipçilerine olan cömertlikle ve sayamayacağım bir sürü şey ile…
    Sitenizde yazar olmak, benim için her şey olur. Ama ben ne olursa olsun şansımın olduğuna inanıyorum. Bu işlerde acemi değilim, daha önce birçok Facebook sayfalarında ve sitelerde yazar veya yönetici oldum. Sadece işe teknik bakmak olmaz, insanlarla aram iyidir, adaletsiz asla değilimdir. 12 yaşındayım, ama kendimi daha büyük görüyorum, daha doğrusu daha olgun. Her neyse, dediğim gibi daha önce fazlasıyla sayfa ve site de görevliydim. Bu yüzden tecrübem artısıyla bana döndü. Stardoll’ u dört yıldır oynuyorum. Her gün sayfanızdayım, beni görenler vardır (^^). Her zaman Yarışmalar&Olaylar ‘a girip neler olduğuna bakıyorum. Stardoll ‘la baya ilgiliyim. Yazar olmak için uygun olduğumu biliyorum çünkü gerçek hayatta derecelerim bile var. Okulum erken bittiği için sabahtan akşama kadar STARDOLL STYLE ! Aslında çok daha fazla şey anlatmak isterdim fakat geri dönülürse gerçekten mutlu olurum. Bu yüzden, eğer bir karar alırsanız geri dönebilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim (^^).
    Takma adım: _-_LiAnDrA_-_

    YanıtlaSil
  16. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  17. bende olmak istiyorum . kullanıcı adım : filorinya 64 levelim 65e az kaldı . aktif ve güncelim :) yazın süperstar oluyorum . yarışmada yapabilirim üstelik :)) etiketleme yazı yazma resim ekleme vs vs vs her şeyi biliyorum :)

    YanıtlaSil
  18. Benim nick'im Bonibon31 çoğu kişi taranfından tanınırım seninle tanışırıyoruz sanırım.Bu blogda sc kombinler grafik ödüllü yarışmalar yada çekilişler yapabilirim facede olduğu gibi aktif olurum bedavalar ve yenilikleri paylaşırım moda hakkında bilgiler veririm ne nasıl giyilr neyle uyar senenin moda renkleri gibi sadece stardolla ilgili olmayan moda ile ilgilede paylaşımlar yapabiliirim oje tasarıları ve değişik tarzlar hakkında bilgi verebilirim :)

    YanıtlaSil
  19. Benim adım ŞEYMA. 13 Yaşındayım Stardoll'u çok seviyorum. Blog konusunda çok iyiyim ve blog yazmayı biliyorum. Kullanıcı adım miss_your_name9 s.s değilim ama bu işlerde çok ama çok tecrübeliyim. Stardoll'u yakından takip ediyorum. Blogdada aynı şekilde. Bedavalar paylaşırım, yarışma yaparım, blog takipçileriyle iyi geçirim, :) Stardoll'a 4 Saat giriyorum. Ama yazılılarım olduğu zaman giremiyorum ve size haber veririm zaten. Birde Stardollars ile Starcoins ile kombinler paylaşırım herşeyi yaparım. Stardoll blogunuza alınmayı çok istiyorum. Umarım alınırım. Bir keresinde yazarlık yapmıştım. Ve tekrar blogger olmak istiyorum <3 6. Sınıfta okuyorum ve büyüyünce moda tasarım bölümde okumak istiyorum. Bir tek etiketlemeyi biliyorum onun dışında herşeyi biliyorum. Etiketlemeyi öğrenirim :) Eğer beni alırsanız ben görevimi çok iyi yaparım <3 Yazı yazmayı acayip derecede severim ve Benim 2008 de bir hesabım çalınmıştı. Kullanıcı adı seymanur-52 idi. Fakat şifresini bilmiyorum ve zaten hesap kapanmıştı. O hesabımı kurtarmak çok istiyorum :( STARDOLL STYLE'yi sürekli takip ediyorum. Makyaj önerileri felan da yaparım.

    UMARIM ALINIRIM VE SİZİNLE ÇALIŞMAYI ÇOK AMA ÇOK İSTİYORUM.
    Kullanıcı adım: miss_your_name9

    YanıtlaSil
  20. Ben ELİTE STARDOLLun blogunda da uzun bi süre bloggerlık yaptım ayrıca kendimin styling konulu bi blogumda var. uzun süredir blogunuzu takip ediyorum zaten facebook sayfaızıda bütün yöneticiler (nerdeyse hepsi ) bende ekli ve konuşuyorum. STYLE yi ve STYLE AİLESİNİ iyi tanıdığımı düşünüyorumm :)

    YanıtlaSil
  21. Adım Şevval . 12 yaşıma gireceğim bu sene . 6. sınıf öğrencisiyim . Stardoll'u 2010 yılından beri oynuyorum butSiyah adlı hesabım tek hesabımdır . Dediklerinizin hepsini biliyorum önceden 5 tane blog açtım ve ilgiyle takip edildi fakat çeşitli nedenlerle kapattım . Yazarlık gibi çeşitli alanlara ilgi duyuyorum . Kombin örnekleri ve ilgi çekici yazılar yazabilirim ayrıca çeşitli bedavaları ( ne kadar kendim kullanmasam ise de ) yazarım . Önceden Süper Star oldum ama ilgi duymuyorum delisi değilim . Bu şartlardan size engel bir şey yoksa tabiki de bu blog da yer almaktan zevk duyarım ayrıca imla kurallarına da çok dikkat ediyorum .

    YanıtlaSil
  22. Ceyda ben 14 yaşında ortaokul öğrencisiyim dersleri pek önemsemediğimden 7/24 internetteyim stardollun neredeyse tüm haber bloglarını tarayıcımda yer imine ekledim en yeni haberlerden saniyesinde haberim oluyor yani bilgisayar kullanmaya 8 yaşında kendi kendime başladım ondan dolayı ukalalık olmasın ama bilmediğim pek fazla bir şey yok daha önceden iki sayfadan teklif geldi yazar olmam için fakat kabul etmedim Bicirik Stardoll sayfasıyla bazı yöneticiler zorluk çıkarana kadar uzun süre birlikte olduk stardollu 2007 den beri biliyorum fakat şifremi unutup yeni bir hesap açmıştım yedi yirmi dört hesabımdaydım diyebilirim çevrem çok geniş:)Hatta daha önceden yine böyle yazılar paylaşmıştınız ısrarla katılmama rağmen seçilememiştim maalesef.Belki bu yıldız bana parlar umuduyla yazıyorum bu işi yapmayı gerçekten çok istiyorum mükemmelliyetçi olduğumdan aklıma gelen lüzumsuz kelimelerle daha fazla cümleler kurup sizi sıkmak istemem --------------------------------------------------------------------------Stardoll hesabım macix_snow_98 ^-^

    YanıtlaSil
  23. Merhaba :)
    Ben stardoll'dan seymaalan. Yazarlık ve teknoloji daima ilgimi çekiyor.13 yaşındayım. 54 levelim. Yakında süperstar olacağım.Hatta royalty olmamama çok az kaldı. Photoshopta pek profesyonel olmasam da kullanabiliyorum. Önceden kendime ait bir blogum vardı.Şimdi yok.Ama önceden Butik Stardoll'da genel yazar olarak çalıştım ve şimdide farklı fikirler yazarı olarak çalışıyorum. Yarışma yapabilirim. Eğlenceli olacak fikirlerim var. Bloggeri de zaten 1,5 senedir kullanıyorum. Umarım seçilirim.Sevgilerle :)

    YanıtlaSil
  24. 2 yıldır stardoll oynuyorum severimde dağa çok facebook ta vakit geçiririm stardoll style sayfasını yakından takip ediyorum güvenilirim dir kimsyi kandırmaya niyetim yoktur =) 11 yaşındayım 11 yaşımda olduğuma bakmayın her ortama ayak uydururum
    adım irçe :D stardoll adım incilikelebek ss ım umarım beğenirsin ceren ablacım....

    YanıtlaSil
  25. ben melisa.bir ara bu blogdaydım.dediğin tüm şeyleri yapabiliyorum.14 yaşındayım.photoshopda iyiyim.kapak fotoğrafları yapıyorum.nickim: angel_melisa7

    YanıtlaSil
  26. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  27. 13yaşındayım doğrusu bu Cuma olacağım.Yazımları kurallı bir şekilde yazarım ama ara sıra noktalamaları unuturum ;)) ama etiketleme,fotoğraf koymayı vb. gibi şeyler yapabilirim :) Olamasamda üzülmem ama olursam bu bana doğumgünüm için verimiş en büyük hediye olur :) herkese BOL ŞANSLAR :)
    Kullanıcı adım
    Neray09

    YanıtlaSil
  28. Ben İlayda. Kullanıcı adım Buzlarprensesi0 ss falan değilim ama baya bir oldum ss olmadığımda bile sd yükledim. Çoğu Stardoll Style ailesi bende ekli eski yöneticiler şimdi ki yöneticiler.Temmuzun 1' inde 12 yaşıma gireceğim şu ana kadar stardoll style de senin yarışmanı kazandım 2 yarışma daha kazandım 3 kez dereceye girdim... :) Babam bilgisayarcı 3 şey şart koymuşsunuz ben onları bilmiyorum ama babamdan öğrenirim. Site açmayı falan biliyorum bilgisayarlar hakkında bir çok şey biliyorum bir kez gösterseniz yeter :) Emin olun her haberi öğrendiğim an paylaşacağım...

    YanıtlaSil
  29. İrem Su Köse televadi7 Mayıs 2013 16:45

    Televadi dedi ki Merhaba ablacığım öncelikle iyi günler senle daha önce blog sohbetinde konuşmuştuk ben televadi ss değilim 46. seviyedeyim fakat 28. seviyede bir royalty hesabım da var bloglarda iyiyim çoğu saçımı blog yarışmalarında kazandım günde 6 saat oyunda facebooktayım... Etiketlemeyi paylaşım yapmayı bilirim 7.000 kişilik Stardoll'la Alakalı bir sayfada adminim ismini vermiyorum :) Style'ı sürekli takip ediyorum :) Ben bu işi yapabilirim televadi ( irem su köse )

    YanıtlaSil
  30. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  31. kullanıcı adım crayzmoda12 .
    merhaba yonca abla 12 yaşındayım. stardolla sizin facebook sayfanıza ve blogunuza çok giriyorum.Kendime ait giren sayısı yüksek bir blogum var. photoshopta profosyenelim gimp i adobe photoshop u photofiltre gibi programları kullanabiliyorum.Etiketlemeyi yapabilirim.Bedava eşyaları yazabilirim, makyaj önerisi ,kombin de yapabilirim.Bu konuda deneyimliyim .Bu arada youtube de videom var stardoll makyaj ile ilgili yani videoda yapabiliorum :) inşallah beni seçersin

    YanıtlaSil
  32. Ben İlayda. Kullanıcı adım Buzlarprensesi0
    Temmuzun birinde 12 yaşıma gireceğim. Stardoll oynamayı ve sizin bloğunuzda takılmayı çok seviyorum. Dediğin 3 şartı pek bilmiyorum etiketleme nasıl yazı yazıldığını etiketleme nasıl yapılır bilmem ama babam bilgisayacı ondan öğrenebilirim sitesi bile var dersen yollarım site açmayı biliyorum etkin olacağımdan emin olabilirsin. Stardoll Style ailesinde ki çoğu yönetici bende ekli özellikle k3l3b3k_ ile konuşuyorum. En iyi arkadaşlarımdan dır. Bloğa beni alırsanız elimden gelen her şeyi yaparım stardoll hakkında bilgi öğrenir öğrenmez bedava öğrenir öğrenmez hemen yollarım :) SS değilim ama baya bir oldum ss olmadığımda bile Sd alıyorum bazen malum küçüğüm ailem izin verdikçe ss olur sd alırım :D Gerçekten... Biraz uzun oldu ama emin ol elimden gelenin en iyisini yaparım alsan da almasan da teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  33. Merhaba, Ben Stardoll'dan gozdem2 . İsmim Gözde. 16 yaşındayım. Stardoll' a 2010 yılında başladım. Şuan oyunda 76. seviyedeyim. Stardoll haberlerini ve modayı yakından takip ediyorum. Ayrıca daha önce açtığım bloglar olduğu için bloggerdaki çoğu işlevi biliyorum. Size sorun çıkartmadan eklemeler yapabilirim. Gerek photoshop olsun gerekse minik grafik detaylar... Elimden geldiğince yapıyorum. Bana da bir deneme şansı verirseniz çok mutlu olurum. ☺

    YanıtlaSil
  34. Merhaba ben ela naz
    14 yaşındayım . Stardoll u 2010 dan beri oynuyorum. Kullanıcı adım LADY_OLGA. Benim de blogum var ve kullanıyorum. Sınufta arkadaşım selinle birlikte zaten blogumuz ve bir sitemiz var. Her gün en az 2 saat stardoll a giriyorum.Ve yenilikleri takip ediyorum. Zaten mayıs ayından sonra dersler bittiği için sürekli internetteyim. Etiketleme resim ekleme ve tabii de yazı yazmayı biliyorum. Telefonumdan da bloga birşeyler ekleyebilirim herzaman.Haftada 3 saat bilgisayar dersi var ve öğretmen bize photoshop programlarını öğretiyor yani photoshop ta kendimi iyi görüyorum. Çok şey paylaşacağıma emin olabilirsiniz . Yenilikleri tam zamanında aktarabilirim bloga ... iyi günler...

    YanıtlaSil
  35. Hele şükür beklediğim fırsat :)

    Öncelikle adım Sena 16 yaşındayım lise 1'e gidiyorum. Kullanıcı adım S.Erdogan . 7/24 açığım . Stardoll Access'dende giriş yapıyorum. şuan StardollTurkiyem.blogspot.com'da yazarım. Yarışmalar vs düzenlerim kombin önerileri yaparım. Abim bilgisayar mühendisi pcmde her türlü program mevcuttur. :)

    mert'ede sürekli olarak bu konu hakkında rahatsız ediyordum :) Değerlendirmeye alırsanız sevinirim :)

    YanıtlaSil
  36. Merhaba STYLE ,
    Ben uzuun süredir STYLE ailesindenim.Hep ; "ay ne kadar şanslılar.bende admin olsam keşke" diyordum. Çok sevindim. Umarım ben seçilirim. İsmim " sara1cici " . Royalty'im . Stardoll Style Facebook sayfanızı takip ediyorum . Hepinizin hayranıyım. Seçilmek istiyorum. Heyecanlıyım. Makyaj yeteneğim var. Ev dekorum mükemmel. İsmim Eda. 16 yaşındayım. 6-7 tane sayfam var. STYLE ye en fazla 30 üye getirebilirim. Daha doğrusu 20. 10 kişiyi zaten getirmiştim. Tüm yöneticileri çoook seviyorum. Gimp kullanıyorum. Yeteneğim var gibi. Shop becerim var. Kombin örnekleri paylaşabilir,kura yapabilir,yeni yarışmalar üretebilir ve daha birçok şey yapabilirim.Levelim 46. Sizleri seviyorum. İyi günler ♥

    YanıtlaSil
  37. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  38. Merhaba Yonca Abla :) Nasılsın .. Umarım iyisindir ..
    Eğer blogger konusuna gelirsek evet bu konularda iyiyim shop yani grafik konusunda ( abartısız) başarılıyım .. :) Moda konusunda ise bilgisayarımda bir dosya var ve onun içinde henuz hiçmi hiç kullanmadığım kombin , takı , ayakkabı vb. resimler var ..
    Yaşım ise 13 :)
    Sanırım bunca yazıyı boşa yazdım :) Çünkü süperstar değilim ..
    Candy4330

    YanıtlaSil
  39. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  40. 12 yaşındayım adoom nazlıcan iki tane sd ile ilgii blogum sdde adım nazlican433 55 level olucağaım 54 levelim ss olmayı planlıyorum Grafik yapabiliyorum modayı takip ederim müzik dinlemeyi çok sweverim her gün ortalama 4-5 saat buradayım anime seviyorum otakuyum :D ;)Sevgilerimle Yonca Abla ^-^

    YanıtlaSil
  41. Ablacım 12 yaşındayım adın Doğa. Stardoll kullanıcı adım msspnky. Saydığın özellikleri yapabiliyorum.
    Yenilikleri de aktarabilirim her akşam girebiliyorum. Kombin paylaşabilirim. Yani bedava dışında her şey çünkü bedava nasıl kazanılıyor bilmiyorum :) Bir blogta daha görevliyim. http://lavenderron.blogspot.com/ ♥ Belki beni değerlendirirsiniz ablacım ♥

    YanıtlaSil
  42. ben aslı kendi blogum var ama fotoğrafçılıkla ilgili photoshopta iyiyimde stardoll grafiği yapamıyorum yeni haberleri genellikle buluyorum ve görüyorum güzelde kombin yapıyorum (diye düşünüyorum) yani sc'li kombin falan paylaşabilirim ama normal üyeyim :)

    YanıtlaSil
  43. ben aslı kendi blogum var ama fotoğrafçılıkla ilgili photoshopta iyiyimde stardoll grafiği yapamıyorum yeni haberleri genellikle buluyorum ve görüyorum güzelde kombin yapıyorum (diye düşünüyorum) yani sc'li kombin falan paylaşabilirim ama normal üyeyim :)

    YanıtlaSil
  44. ben aslı kendi blogum var ama fotoğrafçılıkla ilgili photoshopta iyiyimde stardoll grafiği yapamıyorum yeni haberleri genellikle buluyorum ve görüyorum güzelde kombin yapıyorum (diye düşünüyorum) yani sc'li kombin falan paylaşabilirim ama normal üyeyim :)

    YanıtlaSil
  45. ben aslı kendi blogum var ama fotoğrafçılıkla ilgili photoshopta iyiyimde stardoll grafiği yapamıyorum yeni haberleri genellikle buluyorum ve görüyorum güzelde kombin yapıyorum (diye düşünüyorum) yani sc'li kombin falan paylaşabilirim ama normal üyeyim :)

    YanıtlaSil
  46. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  47. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  48. Merhaba ben sirinkizyuksel facebook kullanıcı adım bsra.oncu

    YanıtlaSil
  49. Merhaba ben sirinkizyuksel facebook kullanıcı adım bsra.oncu

    YanıtlaSil
  50. TWEETY2001BEBEK8 Mayıs 2013 15:28

    merhaba style ailesi '_'
    adım özlem yaşım 12. 56 level im.royalty im.yaşım küçük olabilir ama büyükler kadar yeteneğim olduğunu düşünüyorum *-* grafik yapabilirim.suit dekor etmeyi sever ve çok güzel dekor ettiğimi düşünüyorum.kombimlerime diyecek sözüm olmadığını düşünüyorum beni seçmenizi umuyorum EĞER SEÇİLEMEZSEMDE YONCA ABLADAN RİCAM BENİ ZİYARET EDİP ZD ME KÜÇÜK Bİ YORUM ATMASI :) KULLANICI ADIM TWEETY2001BEBEK .. bu arada facebook hesabım yoktur.çünkü çok rahatsız ediliyorum.eğer seçilirsem facebook hesabı açarım belki *-*

    YanıtlaSil
  51. ben irem irem61612 yani. etiketleme dışındakileri bilmekteyim. daha once 2 blog yoneticisi olmuştum deneyimim var. kombin sahne haber msjlara genler ncg cg vb şeyleri yayınlayabilirim genellikle stardolldayım. STYLE ailesine alınmayı istiyorum. facebook sitenizden takip ediyorum. herturlu paylaşımda bulunabilirim. AYRICA facede senem ismim haberiniz olsun :D 17 yasındayım

    YanıtlaSil
  52. adım ece kullanıcı adım betece 13 yaşındayım. 2007 de başladım fakat daha sonra hesabım kapanınca 2009 da yine açtım.fazlasıyla yarışma yapabilirim ve takipçi toplayabilirim. okuduğum sınıftaki bütün kızlar stardoll oynuyor.kombin konusunda da kendimi çok başarılı buluyorum . ayrıca son derece iyi blog kullanıyorum .abimin de bir bloğu olduğu için her türlü problemimde de yardım ediyor.

    YanıtlaSil
  53. Stardoll'da ki kullanıcı adım nume12
    16 yaşındayım.Sen oyuna çok sık giriyorum ve dolayısıyla her şey den hemen haberim oluyor ve modayı takip etmeyi severim.Güzel kombinler yapabildiğime inanıyorum.Eğer beni seçerseniz çok mutlu olurum.:)))

    YanıtlaSil
  54. Merhaba;
    Ben Berranur. 14 yaşındayım. Sab.berranur'da benim satrdolldaki kullanıcı adım. Daha önceden bazı sayfalarda çalışmışlığım vardı ama Sbs olduğu için ayrılmıştım. Daha sonra sayfalarla uğraşmanın beni dinlendirdiğini öğrendim. Sayfanızı beğenerek takip ediyorum ama bir türlü hediye kazanmak nasip olmadı. Levelim biraz düşük çünkü eski stardoll hesabım 1 yıl oynamadığım için silinmişti. :( Neyse günde 2 saat sayfayla büyük bir zevkle ilgilenirim. Beni buraya editör olarak alırsanız çok sevinirim. Modayı da takip ettiğim için çok sıkıntı çekeceğimi sanmıyorum. Uzun lafın kısası sayfanıza editör olmaya talibim :)

    YanıtlaSil
  55. ben cnsu 13 e giricem kullanıcı adım flower2 yenı cıkan hbları mağzalara eklenen giysileri,kombin örneklerı yapabılırım :)

    YanıtlaSil
  56. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  57. Merhaba.. Ben Ecrin 13 yaşındayım kullanıcı adım sanane9prenses stardoll'da 4-5 saat falan zaman geçiriyorum style'de makyaj önerisi,kombin örnekleri,yenilik hakkında bilgi verebilirim gimp,photoscape vb. programlar kullanıyorum.
    Umarım seçilirim :)

    YanıtlaSil
  58. Ben ece. Kullanıcı adım covergirl.peri.. 21 yaşındayım. Stylede yönetici olmayı çok isterim sürekli yarışmalar çekilişler yapabilir. Stardlldaki olaylar,magazin haberleri. Ünlülerin face ve twitter üzerinden paylaşımları hakkındaki yazılarla burada olurum. Kombin ve makyaj önerilerinde bulunabilirim. Önceden bloglarda yazar olarak çalıştım. Yani profesyonelliğe yakın bir bloggerim. Umarım seçilirim. Stardollu,face ve blogu kullanmayı çok iyi biliyorum

    YanıtlaSil
  59. Ben Zeynep,
    Benim kullanıcı adım: Zeynepserra8
    15 yaşındayım. Benimde bloglarım var ve hepsi bloggerden. Bu sayede neyin nasıl yapıldığını biliyorum. Ve sizin bloğunuz bana ilham veriyor. Stardoll'da çok aktifim. Bu yüzden sizin bloğunuza layık biri olduğumu düşünüyorum saygılarımla...

    YanıtlaSil
  60. Merhaba benim blogger hesabım değil google+ profilim var.Canlar stardoll(stardoll bedavaları ve haberleri) ve Yıldızyolu adlı blogda yazarım. Adım Özge.Yaşım 12.Kullanıcı adım modaparishilton.33.levelim.Stardolu 2010 yazdan beri oynuyorum ama sonra ne yazıkkıki şifresini unuttum ve bu hesabı 2011 aralıkta açtım.Stardollda şu son okul haftasında değil ama yaz tatilinde her gün 2-3 saat aktif olabilirim.Blogger kullanmayı iyi biliyorum.Photoshop biliyorum.Yani bloğunuza katkılı olabileceğimi düşünüyorum.Fakat okul yine başladığı zaman haftada 4 gün girebilirim. Bu da dejavantajım.Umarım seçilirim.Tüm adaylara başarılar.

    YanıtlaSil
  61. Adım Seher. 18 Yaşındayım resim yükleyebilir çeşitli haberler yapabilirim ve bunu gerçekten çok istiyorum.Stardoll'da 65 Levelim.Çok aktif olabilirim.

    YanıtlaSil
  62. merhaba ben ayça.kullanıcı adım:happymiss264.13 yaşındayım hergün stardoldayım bir gün açmadığım yok hergün aktifim.birkere dediğiniz kriterlere çok uygunum zaten benimde bloğum olduğu için resim eklemeyi videolar eklemeyi biliyorum.bloğumla ve yöntii olduğum bloglarla ilgilenmeyi çok seviyorum.bloğunuzda yarışmalar kombin örnekleri bedavaalr resimler vb.şeyler paylaşırım.ve bloğunuzu çok seviyorum eğer beni alırsanız dediklerimin hepsini ama hepsini yapıcağım :)

    YanıtlaSil
  63. Merhaba.Ben Pelin . Kullanıcı adım:PupyPelin10 .Stardoll'u çok ama çok seviyorum.Ve tabii ki sizin bloglarınızı da takip ediyorum.Blog yazmaya ilgi duyuyorum.Noktalama işaretlerine ve cümle yazılırken gerekli önlemleri de çok iyi bilirim. Eğer buraya bir blogcu olarak alınırsam çok sevinirim ve yapacaklarım;yeni blog konularını buraya aktarmak,starcoins ve stardolar kombinleri yapıp eklemek vs. eğlenceli şeyler yaparım. Şimdi okuduğunuz için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  64. Ben Tuana. Kullanıcı adım : tuanaediz Stardoll'a bayılıyorum. Blog ile ilgili her şeyi biliyorum. Her gün 4-5 saat girerim ( Ama okul varsa 2-3 saat olabilir.) . Burada bedavalar yenihaberleri gelişmeleri paylaşırım. Kombin yaparım . ( sc-sd ve karışık ) Yarışma yapabilirim. VEeğer beni alırsanız sevinirim. Zaman ayırdığnız için teşekkürler

    YanıtlaSil
  65. Merhaba.Ben Ece . Kullanıcı adım:selly_gomez2003 ssyim.Stardoll'u çok ama çok seviyorum.Ve tabii ki sizin bloglarınızı da takip ediyorum.Blog yazmaya ilgi duyuyorum.Noktalama işaretlerine ve cümle yazılırken gerekli önlemleri de çok iyi bilirim. Eğer buraya bir blogcu olarak alınırsam çok sevinirim ve yapacaklarım;yeni blog konularını buraya aktarmak,starcoins ve stardolar kombinleri yapıp eklemek vs. eğlenceli şeyler yaparım. Benimde blogum var:stardollvshaber.blogcu.com bakarsanız sevinirim:)Face sayfanızda admin olmak için bisürü şey yaparım zaten bende çoğu sitelerin adminleri ekli stardollbloom,RockinRockBaby,_daydream vsvs:D Şimididen tşkler:)

    YanıtlaSil