1.10.2012

Okul Önerileri :)

Merhaba Styleciler
Bugün sizlere okul taktikleri yazacağım
-Öğlenleri okuldan gelince uyumayın, ne kadar yorgun olsanız bile uyumayın, bu uyku düzeninizi bozar ve bozmakla kalmayıp göz altı şişlikleri yaratır.
 -Asla ama asla karamsarlıga kapılmayın bkz:Asla bu sınavdan geçmem.Şu soruyu yanlış cevaplarsam herkes bana güler vs. gibi.Kendinize güvenin ve başarıcam diyin! Parmak kaldırın çekinmeyin! Öğretmenler görüşe sahip öğrencileri sever! 
 -Okulda eğer izin veriliyorsa tabii, salaş hırkalar giyebilirsiniz. İzin verilmiyorsa da okula giderken giyip gidince çıkarırsınız teneffüslerde giyersiniz (soğuk olursa hava) . Bu sizi çok cool (havalı) gösterecektir. 
-Okul eteğinizin boyunu iyi ayarlamalısınız, ne çok uzun olsun nede çok kısa bu konularda eteğinizi katlamaktan kaçının katlanan yer çok belli oluyor ve hiç hoş durmuyor. 
-Okulda saçlarınızı her gün aynı model yapmayın, bu sizi ilgisiz gösterir.Topuz,at kuyruğu ve yandan örgü yapabilirsiniz yandan örgü yaparsanız bol yapın sıkı hoş durmayabilir.
-Tırnak çok önemlidir. Tırnak bakımınızı en az haftada bir yapmayı unutmayın. Evde çok basit bir tırnak bakımı söyleyeceğim size , öncelikle küçük bir kavanoz gibi bir şey bulun (2 elinizin içine sığabileceği) sıcak su doldurun ona ve içine zeytinyağı damlatın 3 damla yeterli. 15
dakika eliniz zeytinyağlı suyun içinde dursun. Sonra sudan çıkartıp katikürlerinizi ovalayıp yumuşatın, parlatıcı sürüp oje sürün üstüne de gerçekten çok güzel duracaktır. 
-Kimse okulda sivilceli bir kız olarak görünmek istemez.  Öncelikle 1 aspirini ezip biraz limon suyu ve bebek pudrası ile karıştırıp 15 dakika yüzünüzde bekletin. Ve gece yatmadan önce yüzünüze limon sürün kalktığınız zaman yüzünüzü durulayın. Bu hem siyah noktaları hemde sivilceleri yok eder.
senbentarz

7 yorum:

  1. Teşekkürler deneyeceğim hepsini :3

    YanıtlaSil
  2. Hepsini deniycem svilcem alnmda varrr

    YanıtlaSil
  3. bişi sorcam katikür ne

    YanıtlaSil
  4. pudra gerçekten iyi geliyo ama aspirini daha önce denediğimde her tarafım şişmişti :/ alerji yaptı bana

    YanıtlaSil
  5. güzel öneriler amah hiçbirini yapmıycam çünkü bana göre değil.1 ve 2hariç zaten onları hep yaparım

    YanıtlaSil