7.08.2015

Yeni It Girls

Herkese merhaba.It Girls'e bugün yeni bir kat eklendi.Toplamda 22 ürün bulunmakta.Fiyat aralığı 18-5 stardolları ile 145-65 starcoins arası.3 ürün erkek kullanıcılara özel.





Ürünlerin hepsi çok güzeller.Fakat ben bu 3 ürünü çok beğendim;

-miispuunk 

5 yorum:

  1. Ya ne kadar sacma bir blog. Yazarlar bir seyden anlamiyor. Tek bildiginiz yeni magaza haberi. Bir yazar farkli paylasimlar yapiyordu bir haftadir yazmiyor o da. Bence yazarlarinizi acilen degistirin. Yeteneksiz ve sadece heves icin burda olan kisilerle blog ilerlemez.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eleştirini anlıyorum fakat hakaret derecesinde yaptığın için dikkate alamayacağım.

      Sil
    2. Hakaret derecesi degil gercekten yeteneksiz yazarlar dolu. Ozel hayatinizin oldugunu biliyorum ama heves icin burda bulunmayin. Arada bir roportajla blog yazari olunmuyor. Rakip bloglardan cok geridesiniz. Dun dedigim gibi bir yazar vardi farkli seyler yazan yok ortada. Dikkate alip almamak senin kaybin ne soyleyebilirim ki. En kisa zamanda kaliteli yazarlar gelir diye dusunuyorum cunku eskisi gibi degil artik bu blog.

      Sil
    3. Bir yandan katılıyorum eskiden çok daha iyiydi

      Sil
  2. Le gelmiş ve tükenmiş ama hala blogda yazı yok. Eleştiride haklılık payı var kabul ediyorum. Ortada yok denilen yazar benim sanırım. Evet, ortalıkta yokum çünkü tatildeyim. Bir ya da iki güne dönüyorum.

    YanıtlaSil