11.06.2015

Türkiye Crew'inin Hesabı Kapandı!

Merhabalarr hepinize.
Bir süre blogla ilgilenemedim ama yazılarıma kaldığım yerden devam ediyorum.

Bu yazımda Stardoll Türkiye Crew'i x-KARDELEN-x'in hesabının kapanmasından bahsedeceğim.
Bugün itibariyle x-KARDELEN-x hesabı kapatıldı. Bununla birlikte kulübü de kapandı ve Türkiye Crew'i yeri boş kaldı.
Hesabının kapanmasının sebebine gelirsek;

Dün öğle saatlerinde -saatten emin değilim- KaraMurattt hesabı kapatıldı. Hesabın sahibinin adı Can. Yazının devamında Can ismini kullanacağım. Crew'in hesabını kapatmasına sinirlenen Can x-KARDELEN-x ile olan süitchat sohbeti videosunu facebook hesabında paylaştı. Bu durum gerek Facebook gerekse Stardoll'da büyük yankı uyandırdı. x-KARDELEN-x ve Can'ın c*nsel içerikli konuşmalarının yer aldığı video Stardoll ekibine bildirildi ve Stardoll da x-KARDELEN-x hesabını bugün öğle saatlerinde kapattı. Bu kesinlikle verilmesi gereken doğru karardı. Stardoll'a bunun için teşekkür etmek gerekir.

Ayrıca şu da var ki Crew tanıtımında bunun yapılmaması gerektiğini açıkça belli eden bir uyarı yazmış ve bunu kendisinin yapması oldukça komik geliyor.


Olay bu. Hesap kapandı ve Crew'lik yeri boşaldı.

Yeni Crew'in kim olacağı yakında netlik kazanır ve siz bloğumuzda bulabilirsiniz.
Umarım önceki gibi bir crew seçilmez. Birçok tasarımcının da dahil hesabını kapattıran Crew'e benzemesin de. :))

Görüşmek üzere kendinize iyi bakın. ♥

tuba_pink

3 yorum:

  1. bnce crew die bişi olmasın daha ii

    YanıtlaSil
  2. Ayşe nin crewlik dışında herşeyi yaptığını düşünüyorum stardollda çok uzun bir geçmişim var zaten sd adım da AMY_LANDER yaklaşık daha önceki hesaplarımla birlikte 5-6 yıldır burdayım ve bildiğim tek şey stardollun crew seçerken sadece oyuncunun medollun popülerliği ve ne kadar para yatırdığına baktığı.
    Stardoll ekiplerine bile ayşeden daha kolay ulaşıyordum umarım artık crewlerini daha sıkı denetlerler ayşenin haksız yere kapattığı hesaplar ve crewlerin başı boşluğunu belirten mesajlar yüzünden çok değil 1 ay kadar önce stardoll tarafından defalarca hesabını kapatırız tehtidi aldım hemde sırf tepkimi belirttiğim için.Üzerinde bu kadar kul hakkıyla devam etmesi zaten olanaksızdı ayrıca sadece bu değil mine ablaya verdiği destekle o ncg denerken cg olmasını sağladı kısacası bir crewin yapmaması gereken herşeyi yapıyor bu oyun eskiden böyle değildi gerek oyuncuların gerek stardoll ekibinin acilen silkelenmesi gerekiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu düşüncelerine katılıyorum fazlasıyla. Benim de sevdiğim ve yakınım olan bir çok kişinin hesabı kapatıldı. Acı verici bir şey. Kendi başına aynısının gelmesi komik geliyor. Umarın yeni Crew çok daha duyarlı olur bu konuda.

      Sil