25.12.2014

Tulum Kullanırken Neler Yapmalı ?

Herkese Merhaba
Bugün tulum kullanarak yapılan kombinlerde neler yapabileceğimizden bahsedeceğim.
Tulum kullanırken;
Ayakkabı: Eğer uzun tulum kullanıyorsanız tabiki kısa olacak. Eğer dar ve uzun bir tulumsa çizme de giyilebilir fakat tavsiye etmiyorum çünkü zaten tulum bir parça olduğu için çizmeyle birleştirip kullanmak hoş olmaz. Kısa ayakkabı idealdir. Tulum kısa ise uzun çorapla birlikte kısa ayakkabı ya da çizme giyilebilir. Sadece ayakkabı giyiyorsanız ve tulum çok ta abartılı değilse ayakkabı biraz uzun ama çizme kadar değil bot boyunda ve çorapsız olabilir ama dümdüz bir ayakkabı tercih etmemelisiniz.
Çanta: Tulum ya da ayakkabıyla aynı renk olmamalı. Geçiş renkleri olabilir. Ayakkabı ya da tulumdan renkler taşıyabilir. Ama tek renk ise farklı bir renk tercih etmelisiniz. Tulumlar genelde spor olur bu yüzden spor bir çanta tercih edebilirsiniz ama Klasik tarzda ve şık bir tulumla çok fazla takı kullanmadan çanta kullanmalısınız.
Takı: Eğer tulum çok kapalıysa bileklik yeterli olacaktır ki bileklik bile fazla gelebilir bazı tulumlara nadir de olsa. Tulum açık ise kolye, bileklik gibi aksesuarlar takılabilir. Çok kaba durmadığı sürece şapka da tercih edebilirsiniz.
Örnek olarak şu an ki kombinimi hazırladım.
Detaylar için süitimi ziyaret edebilirsiniz.
Bu yazıyı yazarken Eminem-Not Afraid'i dinliyordum. Güzel bir şarkı. Size de öneririm.
tuba_pink

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder