8.09.2014

OKUL TAVSİYELERİ : COOL OLMAK İÇİN ! :)

Merhaba canlarım ! Bu yazımda,okulda nasıl havalı olunur yazmak istedim :) Umarım işinize yarar,okuduğunuz için şimdiden teşekkürler ! :)

KURAL 1 : DAİMA KENDİN OL !
Asla ama asla başkalarının aldığı şeylerden bilerek alma.Kimseye özenme,yani orjinal ol,çantan,ayakkabın,her detaya dikkat et.Ama bunu takıntı haline de getirme.Yoksa sana lakap takabilirler ki bunu hiç istemezsin ! :)

KURAL 2 : ASLA ERKEKLERE KABA DAVRANMA !
Yani,erkeklerde arkadaşın olmalı.Kaça gidersen git,onları dışlama.İlk önce sana lakap takabilirler,ama sen onlara takma.Eğer ağır birşey söylerse cevap ver,ama asla küfür etme,argodan kaçın.Arkadaşların arasında argo kullan ama fazla kaçırma.Erkeklerin yanında kendini belli et,ama asla onlar için birşey yapma.Kolay elde edilebilir gösterme kendini,kendini ağırdan sat ki kullanılmayasın ! :)

KURAL 3 : HER GÜN FARKLI !
Asla her gün aynı saçı yapma.Bir gün at kuyruğu,bir gün topuz,bir gün eğer yasak değilse saçlarını açıp git okula.Saçlarını uyanır uyanmaz tara.Eğer saçların kuruysa veya şekilsizse,sana Pantene'in saç serumunu öneririm.Ayrıca,asla ruj sürme.Balm lipler her zaman çantanda bulunsun.Dudakların çatlarsa vs. için kullan ! :)

KURAL 4 : ETEK BOYU !
Sakın eteğini kısacık yapma.Erkeklerin önünde de kısaltma.Yoksa size hakaret edebilirler,lakap takabilirler,ilgi odağı olmazsın,dalga geçmek için sebep olursun.Çok uzun olmasın,çok kısada olmasın.En makulu dizinin 1.5 santim üstü :)

UMARIM İŞİNİZE YARAR ARKADAŞLAR ! :)




2 yorum: