7.09.2014

OKUL İÇİN TAVSİYELER : GENÇ KIZLARIN KORKULU RÜYASI !






Evet arkadaşlar ! :) Bu benim ilk yazım ! Umarım beğenirsiniz.Bu yazımda,genç kızların korkulu rüyası sivilceler hakkında paylaşım yapıyorum.Malum okul başlıyor,asla sivilceli olmak istemezsiniz,bu önyargılara sebep olur,ve önyargılar kaçınılmaz bu devirde,değil mi ? :) Şimdi konumuza gelelim;
Sivilceler vücudun denge bulması içindir.Ve size bugün doğal maskeler paylaşacağım.Umarım denersiniz ve yararını görürsünüz. :)

KESİN ÇÖZÜM:
Sivilceler için en kesin çözüm,ÇAY AĞACI YAĞI'dır.Bu yağı veya bu tür doğal yağları,Aktar denen doğal ürün marketlerinde bulabilirsiniz.Çay ağacı yağını sivilcelerinizin üstüne pamukla sürüp,2 saat bekletmelisiniz.Daha sonra yüzünüzü sabunla yıkayın.Bu işlemi 2 günde bir tekrarlayın :)

EĞER AZ SİVİLCENİZ VARSA:
Bir limonun kabuğunu önce rendeleyin. Sonra havanda ezerek krem haline getirin.Üzerine bir çay kaşığı kabartma tozu ekleyin. Sivilcelerin üzerine sürün. En az 20 dakika bekletin. Bu işlemi yüzünüzü kuru hissettiğinizde yapmanızı tavsiye ediyorum :)

EĞER RAHATSIZ EDECEK KADAR FAZLAYSA:
3 kaşık bala,1 kaşık tarçın karıştırın ve yatmadan önce sivilcelerinize uygulayın.2 hafta sonra iz bırakmadan yok olacaklardır :) Bunu ise her gün yapmalısınız :)

UMARIM BU YAZIMI BEĞENMİŞSİNİZDİR,SİZİN İÇİN KENDİ DENEYİMLERİMİ VE KESİN ÇÖZÜMLERİMİ YAZDIM ! :)




5 yorum:

  1. limonun kabuğunu nasıl ezebilirm yardım edermisniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Havanda diyerek yazmış arkadaşımız. Havan olmazsa kırılmayacak bir kap içinde (plastik olabilir) yapabilrsin. Sarımsak döver gibi yapacaksın yani :)

      Sil
    2. ama denedim olmuyo kabuk çok sert :) başka bi yol lazım

      Sil
    3. Bazı limonlar sert kabuk olabiliyor. Daha ince kabuğa sahip bir limon dene, suyla ıslatman belki yardımcı olabilir.

      Sil