18.03.2013

Kullanışsız ve Değersiz Kıyafetlerle Kombinler

Kullanışsız kıyafetlerle kombin yapmak çok zordur ve oldukça bilgi isteyen birşeydir. Tarzlar, Renkler, Şekiller birbirine uydurulmalıdır. Biz uydurmadan dolabımıza atıyoruz, bunu kendimize bağımlılık ettik. Eğer denemesseniz Kıyafetim hiç yok diye çaresiz kalacaksınız.


Bu Tarza Bayılıyorum, Lana del rey Tarzı, Salaş ve Zarif... Eski  Mazağamız olan FOLKdan bir yelek, Görünüşü her ne kadar Frida Kahlo şekli versede, bu parçayı günümüze uyarlayabiliriz. :) İstediğiniz Tarz olabilir...


 Bu Kıyafet Bedava olarak geldi. İlk başlarda çok beğendik ama elbise olduğu için kullanışsız sandık yalnız bu elbisenin etek kısmı ne kadar orjinal ve Moda biliyormusunuz? Transparan bu sene moda, Bunu Demi lovatonun ilginç eteğinde ve Lady Gaganın Elbisesinde görmüştük... Gömlekle çok yakışır :)

 Bulunan renkleri güzel Tişörtümüzdeki. Yalnız Tasarımcılar biraz abartıyor gibi, Örneğin kenarlardan çıkan o ilginç Parti Topu İşlemesi bu tişörtün güzelliğini bozuyor, yalnız, bi ceket, yelek, hırka vs giyerseniz çirkinlikler görünmeyecektir. Ve Rahatça Kombine edebilirsiniz. Yeşil'e Bordo ve Hardal sarısı çok yakışır :)




 Ucuza Modernlik oluyor arkadaşlar, Bu Resimdeki Parçaların toplamı nerden baksanız 150 sc'dir. Ucuza güzellik olması için gayet uyumlu ve renkli olmak gerekir. Eğer renkli düşünürseniz renkli hissedersiniz. Ben Basics Bikiniyi Kemerle birleştirerek büstiyer yapmaya çalıştım, Ve Metalik bir TArzla kombinledim. Ceketler bu tarz için müthiç durur. Zımbalı blazerler. :) Uzu çoraplar vazgeçilmeziniz olsun, Uzun topuklu bir ayakkabıyla gayette şık duruyor yada Normal bir ayakkabıyla, platformda olabilir, Deneyin...

Karizma-CeLiL

3 yorum: